KooM design

TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELUA KOTEIHIN JA YRITYKSILLE

KODIN/ASUNNON SISUSTUSSUUNNITTELU:

Suunnittelen kotisi toiveitasi kuunnellen. Suunnitelma voidaan laatia kokonaisvaltaiseksi koko asuintilan käsittäväksi harmoniseksi kokonaisuudeksi tai asuntosi pienen yksityiskohdan tai vaikka yhden huoneen sisustussuunnitelmaksi. 


TOIMISTOT & JULKISET TILAT:

Yksityiskotien lisäksi suunnittelen työhuoneestasi tai toimitiloistasi viihtyisän kokonaisuuden. Vietät työympäristössäsi ison osan ajastasi - Kyllä, sillä on merkitystä millaisessa ympäristössä ideoit ja ammennat omaa osaamistasi!

NÄIN EDETÄÄN:

  1. Ota yhteyttä minuun, vastaan sinulle mahdollisimman nopeasti. 
  2. Arviointikäynnillä kartoitan tilasi ja siihen liittyvät tarpeet ja toiveet. Arviointikäynti on maksuton, eikä sido sinua vielä mihinkään. Asunnon/tilan pohjapiirustus ja mahdolliset muut piirustukset on hyvä varata jo hyvissä ajoin suunnitelmaan mukaan. Mielellään jo arviointikäyntiä varten. Asuntosi pohjapiirustuksen voit tilata kätevästi myös kuntasi rakennusvalvontakeskuksesta sähköisesti.
  3. Arviointikäynnin pohjalta laadin sinulle kirjallisen tarjouksen sähköpostitse.
  4. Hyväksytyn tarjouksen pohjalta aloitamme yhteistyön ja allekirjoitamme suunnittelusopimuksen. Minun varsinainen suunnittelutyöni alkaa tästä.
  5. Varataan aikaa suunnitelman läpikäymiseen myös  ennen valmiiden suunnitelmien luovutusta. 
  6. Valmis suunnitelma sinulle.